Kontakt os på

Om Refrezo

Refrezo er en seriøs og ambitiøs virksomhed, der hjælper køreskoler og elever med at finde hinanden. Vi har stor erfaring i branchen og et bredt netværk af køreskoler i vores kartotek.

Vi er en uafhængig formidler, der er drevet af lysten til at yde god service og spare dig for tid og penge på dit kørekort. Når du bestiller tilbud på kørekort gennem os, sikrer vi dig de absolut bedste priser.

img

Køreskolerne ved, at de er i konkurrence om at vinde dig som kunde, derfor giver de deres skarpeste pris. Der er op til 40% at spare på kørekort, og du slipper for besværet med at ringe rundt og forhøre dig om priser.

Vi dækker hele landet og har allerede hjulpet tusindvis af danskere med både førstegangserhvervelse og generhvervelse af kørekort til bil, motorcykel, lastbil, bus, traktor, knallert og anhænger.

Når du forespørger en pris på kørekort gennem os, har du intet at miste men alt at vinde.

 


Mission

Vores mission er at spare vores kunder for tid og penge på kørekort samt hjælpe køreskoler med at erhverve elever. Vi vil ikke kun tilbyde kørekort til de bedste priser, vi vil også vise gennemsigtighed og sikre, at vores kunder, elever og køreskoler, finder det rette match.

Vision

Vores vision er at være markedets foretrukne tilbudsportal og samarbejdspartner inden for kørekort. Vi vil ikke kun tilbyde tre tilbud på kørekort, vi vil også levere den bedste kundeservice.

Bestil tre tilbud på kørekort - det er gratis

REFREZO © COPYRIGHT 2019